• Oudesluis – WBSV (10 oktober 2021)

  Vandaag was een dag met alleen maar pech.

  De eerste pechmomenten begonnen al doordat Haisang, Adriaan en Siem er niet bij konden zijn wegens ziekte en blessures, maar ondanks dat zijn we toch met veel goede moed vanuit WBSV naar Oudesluis gereden.

  Volgende pechmoment kwam met de warming-up. Onze keeper Jan Ter Velde landde verkeerd en kon niet verder spelen, sterker nog hij ging meteen door naar het ziekenhuis.
  Haisang heeft hem naar het ziekenhuis gebracht, chapeau voor Haisang en uiteraard sterkte voor Jan. Onze spits Mark Velzeboer was de vervanger voor Jan.

  14.00 start van de wedstijd.
  Alle 22 spelers stonden al op het veld maar de scheids was nergens te bekennen uiteindelijk na 10 minuten kwam ook eindelijk de scheids en konden we beginnen met de wedstrijd.

  WBSV had het betere spel maar echt gevaarlijk werd het niet.

  Uiteindelijk halverwege 1e helft kwam de 1-0 na een paas van Janys op Thijs en scoorde Thijs prima de 1-0. Heerlijke goal van Thijs.

  Met 1-0 voorsprong ging WBSV dan ook de rust in

  Na de rust was het weer een wedstrijd wat beide kanten op kon maar WBSV had was toch de betere ploeg.
  Helaas kwam er weer een soort pechmoment maar nu in de wedstrijd door een belachelijke beslissing van de scheids, ook zelden eerder vertoond in een wedstrijd.
  Mark, onze keeper, had de bal in zijn handen en wilde de bal weer in het spel brengen maar hij had 7 seconden de bal in zijn handen en dat vond de scheids te lang dus de scheids geef een vrije trap in het 16 metergebied. En je raadt het al uit die vrije trap werd het 1-1.
  Jesse probeerde de bal nog wel te blokken, helaas mislukte dat. Maar nog erger Jesse raakte geblesseerd en moest gewisseld worden. Hopelijk kunnen we snel weer  een beroep doen op Jesse.
  Het was dus wel een horrorminuut voor WBSV, een onterechte goal tegen en Jesse weg.

  Maar we moesten doooooorrrrr!!

  Het overige deel van de wedstrijd ging het weer over en weer, maar toch waren de beste kansen voor WBSV. Uiteindelijk bleef het toch bij een 1-1.
  Jammer dat we niet gewonnen hebben maar tegelijkertijd ook wel gelukkig dat we niet verloren hebben.

  Uiteindelijk nog even gezellig na gepraat met de tegenstanders na de wedstrijd en die waren het er ook wel mee eens dat de vrije trap waar de 1-1 uit kwam makkelijk gegeven was.


   

  Volgende week spelen we thuis om 14.00  tegen ALC en hopelijk zijn onze spelers die blessures hebben weer hersteld.