• Maatregelen Corona virus: UPDATE: BEPERKT OPEN VANAF ZATERDAG 25 SEPTEMBER

20 sep 2021 Beheerder
  • Alle bestaande maatregelen worden verlengd tot zaterdag 25 september.

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1,5 meter regel, vanaf dan geldt het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt voor binnen en buiten, vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Sporten evenals het buitenterras (zitplaatsen) zijn uitgezonderd van coronatoegangsbewijzen, de kantine binnen niet.

Poster beeldsamenvatting coronaregels vanaf 25 september

Poster coronatoegangsbewijs vanaf 25 september

-> Sportkantines met buitenterras zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn.

Belangrijk in deze:

- Een vaste zitplek aan een tafel of aan de bar is verplicht. Vervalt na 25 september.

- Geen zelfbediening. Vervalt na 25 september.

- Geen maximale groepsgroottte.

- Entertainment en beeldschermen zijn niet toegestaan. Toegestaan na 25 september.

- Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Alleen gezondheidscheck na 25 september.

- Gesloten tussen 0:00 en 6:00.

Sporten:

Spurd heeft in overleg met sportverenigingen en de gemeente Purmerend & Beemster één en ander ingesteld per zaterdag 26 juni:

-> Volwassenen vanaf 18 jaar mogen weer met ingang van zaterdag 26 juni wedstrijden spelen met teams van andere verenigingen.

-> Toeschouwers zijn weer welkom bij sportactiviteiten. Hierbij dient wel de 1,5 meter in acht te worden genomen. 1,5 meter vervalt na 25 september.

-> Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, wederom 1,5 meter afstand van elkaar houden. 1,5 meter vervalt na 25 september.

Voor veel gestelde vragen en protocol opgesteld door het NOC*NSF, zie onderstaande:

Protocol NOC*NSF vanaf 26 juni

Voor overige vragen kunt u terecht bij uw elftalleider.

Het bestuur leeft mee met alle leden, trainers, leiders en vrijwilligers die hun sport waar ze veel voor doen niet meer kunnen uitoefenen. Wij hopen dat iedereen zich als het weer mag, blijft inzetten voor onze club.

Mochten er vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen. Nader bericht volgt.

Met vriendelijke groeten,