Lid worden van WBSV? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. Kinderen die lid willen worden mogen drie keer gratis meetrainen om de sfeer te proeven en te kijken of het bevalt. Is uw kind daarna nog steeds enthousiast, geef hem of haar dan op als lid.

Na aanmelding wordt hij/zij, indien mogelijk, ingedeeld in een team dat bij zijn/haar leeftijd en niveau past. Dit gaat in overleg met de trainer.  Kinderen die na de winterstop worden aangemeld, kunnen tot de zomer trainen en gaan dan in het nieuwe seizoen voetballen. Als uw kind lid is van WBSV en u wilt informatie over wat voetballen bij onze club inhoudt, kijk dan op deze site. Hier vindt het bewaarboekje voor de jeugd. Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot het bestuur.

Persoonsgegevens nieuw lid:

• Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Van de ouders/verzorgers verwachten wij dat zij zich inzetten voor de club. Iedereen draait bij toerbeurt kantinedienst. Daarnaast is het de bedoeling dat ouders het leiderschap van een team op zich nemen. Ook is versterking van onze jeugdcommissie altijd welkom. Ik ben beschikbaar voor:

Lidmaatschap beëindigen

Lidmaatschap van WBSV beëindigen? Meld het aan de leider en daarna schriftelijk aan het secretariaat:

Marcel van Stigt
Jisperweg 77