• AANMELDEN BIJ WBSV

Welkom op de pagina waar je je kan inschrijven bij WBSV!

Volg onderstaande stappen om uw aanmelding te voltooien.

Stap 1:

Is diegene betreffende de aanmelding al bekend bij de bond (zie onderstaande 3 punten ter verduidelijking):

• diegene is in het verleden al lid geweest van onze club.
    • diegene is in het verleden lid geweest van een andere (voetbal)club.
    • diegene speelt momenteel bij een andere club en moet overgeschreven worden naar WBSV.

In geval al bekend bij de bond, stuurt u dan alleen de volledige naam en geboortedatum van de persoon die het betreft naar email adres secretaris@vvwbsv.nl. Bij twijfel kunt u altijd een mail sturen, dan helpen wij u verder.

Stap 2:

Is diegene die aangemeld moet worden nog niet bekend bij de bond (nieuw jeugdlid bijvoorbeeld die begint met voetballen), vult u dan onderstaand formulier in. Deze informatie hebben wij nodig om een nieuw lid bij de bond aan te melden.

Invulformulier nieuw lid

Naast het  feit dat sporten leuk en gezond is zijn er ook een aantal verplichtingen die gelden bij een lidmaatschap van een club. U wordt vriendelijk verzocht om één van de volgende taken te kiezen en deze te vermelden bij uw aanmelding.

o Schoonmaak

o Werkzaamheden accommodatie