• AANMELDEN BIJ WBSV

Welkom op de pagina waar je je kan inschrijven bij WBSV!

Volg onderstaande stappen om uw aanmelding te voltooien.

Stap 1:

Is diegene die aangemeld moet worden reeds bekend bij de bond; diegene is in het verleden al lid geweest van onze club of van een andere (voetbal)club of je wilt overgeschreven worden van een andere club naar WBSV.

Stuur dan alleen de volledige naam en geboortedatum naar email adres secretaris@vvwbsv.nl.

Stap 2:

Is diegene die aangemeld moet worden nog niet bekend bij de bond (nieuw jeugdlid bijvoorbeeld), klik dan op onderstaand invulformulier. Deze informatie hebben wij nodig om een nieuw lid bij de bond aan te melden.

Invulformulier nieuw lid

Naast het  feit dat sporten leuk en gezond is zijn er ook een aantal verplichtingen die gelden bij een lidmaatschap van een club. U wordt vriendelijk verzocht om één van de volgende taken te kiezen en deze te vermelden bij uw aanmelding.

o Schoonmaak

o Werkzaamheden accommodatie