• Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Ook WBSV doet dit jaar mee op zaterdag 14 Maart.

Diverse klussen met betrekking tot het opknappen van onze accomodatie staan op het programma.

Ziet u ook onderstaande link om u aan te melden voor onze klus:

AANMELDEN

We hebben tenminste 12 vrijwilligers nodig om in aanmerking te komen voor een eenmalig bedrag van het oranje fonds die de club goed kan gebruiken.

Meld u aan en wij zien u dan!

Met vriendelijke groeten,