• Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. De grote clubactie is een jaarlijkse loterij, waarbij 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat.

De organisatie van de grote clubactie ziet het als hun taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud.

Iedereen binnen onze vereniging kan loten verkopen, zowel jeugd- als volwassen leden. Traditioneel gaan onze jeugdleden met verkoopboekjes langs de deur.

Gezien de omstandigheden momenteel in het aanzien van de corona leek het ons nu verstandig om de loten ook online te verkopen, ziet u onderstaande link naar de betaalpagina waar u één of meerdere loten kunt kopen en per e-mail kunt ontvangen.

Grote clubactie WBSV

Wij danken u zeer voor uw bijdrage, u maakt kans op leuke prijzen (trekking is op 9 December) en wij als club kunnen vast en zeker weer iets leuks doen met de opbrengst!

Met vriendelijke groeten,